Bordode: Greek economic genocide hurting real people

Ελληνική οικονομική γενοκτονία πληγώνει πραγματικούς ανθρώπους

Το ελληνικό έθνος σε μια συστηματική επίθεση και είναι αναγκασμένη από την Τρόικα να δεχτεί τους όρους διάσωσης που καταστρέφει την οικονομία, η κατάσταση των πραγμάτων, των λαών οικονομικά, την υγεία και το βιοτικό επίπεδο. Η τρόικα κατηγορεί την Ελλάδα για αυτό, αλλά έδωσε τη δυνατότητα στις τράπεζες να δανείζουν ικανότητα Ελλάδα να πληρώσει τα δάνεια. Στην ουσία είχαν συσταθεί. Οι Έλληνες δέχτηκαν επίθεση για να μην πληρώνουν φόρους, οι περισσότεροι κάνουν και μερικές μόνο με τα χρήματα προσπαθούν να καταβάλει το ελάχιστο ποσό, όπως σε όλα τα μέρη της γης. Ελλάδα χρηματοδότησε τις αποτυχίες των τραπεζών κατά τις οικονομικές κρίσεις ...

κάτι καλό σε μέρος του σχεδιασμού στοχεύει τις ελληνικές φτωχοί, άρρωστοι και αδύναμοι. περικοπές θέσεων εργασίας κυβέρνησης και των εργαζομένων με μικρή ή καθόλου προοπτικές ... Έλληνες συστηματικά στόχο να τεθούν κάτω και με το σχεδιασμό για να τους κρατήσει εκεί. τη γνώμη μου.

Comments

Popular posts from this blog

Who & What is #Evil & how does mankind defeat it?

A Very Troubling Decision Today by the Supreme Court Of Canada; to Allow Assisted Suicide, It puts Many in Potential Serious Risk & You Should be Concerned!