Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται υπό επίθεση από το Underworld, καθώς το έθνος είναι ο φύλακας των αξιών του Θεού στη Γη.


Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται υπό επίθεση από το Underworld, καθώς το έθνος είναι ο φύλακας των αξιών του Θεού στη Γη.
Οι ελληνικές άνθρωποι βάζουν κάτω από μεγάλη θλίψη να χάσουν την πίστη τους στον εαυτό τους, τον Θεό και να θέσουν σε θέση να εγκαταλείψει την πίστη στο Θεό, Ελλάδα και να διαχέεται γύρω από τη γη.
Η Ελλάδα είναι κάτω από μια οικονομική γενοκτονία, ένα έργο με το διάβολο για να μειώσει τη μονιμότητα και την παρουσία του Θεού στον πλανήτη Γη.
Οι ελληνικές άνθρωποι έχουν ηθικό σε όλο τον κόσμο με το να είναι ψευδώς λέγονται τεμπέληδες, δεν πληρώνουν τους φόρους τους, κλπ. Όλα τα μέρη των συσταθεί για να αποσπάσουν και να στερήσει από το ελληνικό κράτος και είναι από τους ανθρώπους τροφή τους.
Το Evil One & Demons του είναι ανοίγοντας το δρόμο για να φέρει τη γη κάτω από τον πλήρη έλεγχο τους. Αυτά τα όντα δεν έχουν συμφέρον της ανθρωπότητας στο μυαλό. Επιδιώκουν να παραπλανήσουν, να καταστρέψουν, να δελεάσει πόνο και κατέχουν την ψυχή σας.
Το κτήνος είναι που κάνει τον τρόπο για να φέρει τον πόλεμο στη γη που που διεξάγεται σήμερα κατά τη Βασιλεία του Θεού στους ουρανούς.
Το Θηρίο και οι δαίμονες μπορούν να ξεπεραστούν με την πίστη σας στο Θεό. Δύναμη του Θεού θα ξεπεράσει τις απάτες και την ταλαιπωρία φέρνει.
Μην χάσετε την πίστη, καθώς μόνο με την πίστη που πρέπει να ξεπεραστούν.

Comments

Popular posts from this blog

Who & What is #Evil & how does mankind defeat it?

A Very Troubling Decision Today by the Supreme Court Of Canada; to Allow Assisted Suicide, It puts Many in Potential Serious Risk & You Should be Concerned!