DIABOLICAL рабство - Демони можуть нападати на вас де завгодно звідки завгодно Зло харчується страхом, насиллям, негативні емоції, негативні дії, печаль, осуду, ненависті, ненависті і т.д. Зло буде оточувати Вас, коли вона була випущена в допомозі медитацій, астральних подорожей, таро, Інтернет, телебачення, смартфони, Weegie плати, негативні думки або дії і т.д. Зло має владу над вами, коли ви плескатися в речі, які дозволяють Демони прийти до вас, у вас або поруч з вами. Ви можете утримуватися від поведінки, практики та з'єднання, де зло викликають у вас. Зло може проявлятися в інших, тварин і т.д. теж. У вас є влада над демонами і мати можливість повернути їм їх тюрмі в пекло. Ви повинні вказати в Ісуса ім'я, Творець всіх речей. Будь кого іншого судді і тримає владу Бога, але потім переходить до інших суддею, карає інших, і без всякої пощади ... Тоді втілювати ці злі і диявола, але не Бога. Творець суддя і ніхто не може бути в Закон Творця, а це те, що диявол зробив. Бог знаходитися в вас, Бог створив вас за образом своїм. Кол. 2:9 і Еф. 3:19 "Бо в Ньому вся повнота Божества мешкає в тілесній формі" Кол. 2:9 "І знати, любов Христа, яка перевершує знання, що ви можете бути заповнений до всієї повноти Бога» Еф. 3:19. Ви сутності Бога, якщо вам шкоду собі або іншим у будь-якому випадку ... Потім шкоду Богові, і це зло, і робота диявола. Бог є суддя, суддя, ні людина не може розмістити покарання на інший і стверджують, що це робиться в ім'я Бога. Існує Війна в Небі прямо зараз, це війна, яка ведеться силами темряви на богів домену на всіх речах і Spaces. Ви ж не хочете, щоб демони, щоб перетнути і напасти на вас або використовувати вас, щоб робити справи зла атаки. Не дозволяйте їм використовувати вас в якості зброї на Бога. У Бога є віра в Вас, щоб вибрати його. Якщо ви робите зло, то вам буде уособлювати зло. Будь-яке негативне дію зло, судді Бог не людина. Людина, добра леді, яка покаранні актів, судді чи іншого від імені Бога або Бог ... Тоді це робить роботу Диявола, що чоловік або жінка судити інших і застосування покарання в ім'я Бога, але дійсно робить роботу лукавого. Біблія ... "За подих Бога Вони загинуть" Робота 4:9, "і з духом уст Своїх вб'є безбожного". Ісая 11:4, "подув Господа, як потік сірки, встановлює її у вогні". Ісая 30:33; Безжальний і Демони безжалісний і безжальна і DESPAIR і зробити зневіру і дати чоловік і дама роду. Ювілеї 12:20 Визволи мене від руки злих духів, які мають владу над думками серця людей, і нехай вони не приводять мене в оману від Тебе, мій Бог. Боротьба зі злом ведеться в ваших серцях, умах і думках. У вас є влада і панування над Злом з Всевишнім. Робити справи Всемогутнього, тобто тільки позитивні дії, думки і доброї волі, нічого негативного - Як це приносить демонів. Демони злих духів (Emody негативних дій і думок), які виступають проти Бога і Божого народу (позитивний thougts і дії). По всій видимості, демони занепалі ангели. Не розважати їх зі Злом.

DIABOLICAL рабство -
Демони можуть нападати на вас де завгодно звідки завгодно
Зло харчується страхом, насиллям, негативні емоції, негативні дії, печаль, осуду, ненависті, ненависті і т.д.
Зло буде оточувати Вас, коли вона була випущена в допомозі медитацій, астральних подорожей, таро, Інтернет, телебачення, смартфони, Weegie плати, негативні думки або дії і т.д.
Зло має владу над вами, коли ви плескатися в речі, які дозволяють Демони прийти до вас, у вас або поруч з вами.
Ви можете утримуватися від поведінки, практики та з'єднання, де зло викликають у вас.
Зло може проявлятися в інших, тварин і т.д. теж.
У вас є влада над демонами і мати можливість повернути їм їх тюрмі в пекло.
Ви повинні вказати в Ісуса ім'я, Творець всіх речей.
Будь кого іншого судді і тримає владу Бога, але потім переходить до інших суддею, карає інших, і без всякої пощади ... Тоді втілювати ці злі і диявола, але не Бога.
Творець суддя і ніхто не може бути в Закон Творця, а це те, що диявол зробив.
Бог знаходитися в вас, Бог створив вас за образом своїм.

Кол. 2:9 і Еф. 3:19
"Бо в Ньому вся повнота Божества мешкає в тілесній формі" Кол. 2:9
"І знати, любов Христа, яка перевершує знання, що ви можете бути заповнений до всієї повноти Бога» Еф. 3:19.
Ви сутності Бога, якщо вам шкоду собі або іншим у будь-якому випадку ... Потім шкоду Богові, і це зло, і робота диявола.
Бог є суддя, суддя, ні людина не може розмістити покарання на інший і стверджують, що це робиться в ім'я Бога.
Існує Війна в Небі прямо зараз, це війна, яка ведеться силами темряви на богів домену на всіх речах і Spaces.
Ви ж не хочете, щоб демони, щоб перетнути і напасти на вас або використовувати вас, щоб робити справи зла атаки.
Не дозволяйте їм використовувати вас в якості зброї на Бога.
У Бога є віра в Вас, щоб вибрати його.
Якщо ви робите зло, то вам буде уособлювати зло.
Будь-яке негативне дію зло, судді Бог не людина.
Людина, добра леді, яка покаранні актів, судді чи іншого від імені Бога або Бог ... Тоді це робить роботу Диявола, що чоловік або жінка судити інших і застосування покарання в ім'я Бога, але дійсно робить роботу лукавого.
Біблія ...
"За подих Бога Вони загинуть" Робота 4:9, "і з духом уст Своїх вб'є безбожного". Ісая 11:4, "подув Господа, як потік сірки, встановлює її у вогні". Ісая 30:33;
Безжальний і Демони безжалісний і безжальна і DESPAIR і зробити зневіру і дати чоловік і дама роду.
Ювілеї 12:20 Визволи мене від руки злих духів, які мають владу над думками серця людей, і нехай вони не приводять мене в оману від Тебе, мій Бог.
Боротьба зі злом ведеться в ваших серцях, умах і думках.
У вас є влада і панування над Злом з Всевишнім.
Робити справи Всемогутнього, тобто тільки позитивні дії, думки і доброї волі, нічого негативного - Як це приносить демонів.
Демони злих духів (Emody негативних дій і думок), які виступають проти Бога і Божого народу (позитивний thougts і дії).
По всій видимості, демони занепалі ангели. Не розважати їх зі Злом.

Comments

Popular posts from this blog

Who & What is #Evil & how does mankind defeat it?

A Very Troubling Decision Today by the Supreme Court Of Canada; to Allow Assisted Suicide, It puts Many in Potential Serious Risk & You Should be Concerned!